Články‎ > ‎Články - Benešov‎ > ‎

MDŽ jak má být

přidáno: 29. 3. 2014 9:06, autor: MO ČSSD Benešov   [ aktualizováno 29. 3. 2014 9:55 ]
Pokud jste v sobotu osmého března ráno viděli na náměstí v Benešově a jeho okolí mladé muže a chlapíky v nejlepších letech, jak rozdávají ženám květiny, tak Vás nešálil zrak. Kluci z místní ČSSD rozdávali ženám a dívkám růžičky k jejich svátku. Jak řekl jeden z účastníků Petr Hostek: „Myslím si, že k MDŽ ty růžičky prostě patří. A jsme velice rádi, že to benešovské ženy vzaly velmi pozitivně a že jsme jim tím udělali radost. Je to jen malá náplast za to, co pro nás muže a chlapce naše ženy a manželky dělají, a tak je dobré jim za to poděkovat aspoň tou květinou.“

Večer se oslava přesunula z náměstí do restaurace Na Poště, a jak řekl později večer jeden z přímých účastníků akce: "Tak to je MDŽ, o kterém se bude v Benešově ještě dlouho mluvit." A opravdu. Z počátku myšlená komorní oslava MDŽ místní organizace ČSSD Benešov se rozrostla o návštěvu více než čtyřiceti benešovských seniorek, včetně těch, co jim bylo už i devadesát let. A nálada byla opravdu skvělá. Hudba, tanec, květiny něco k jídlu a pití.

Prostě MDŽ jak má být.

Růže s přáním k MDŽ

Tým na rozdávání růží

Rozdávání růží

Více fotografií z akce najdete v naší fotogalerii.